Visning af en rapport om forsøg på at indsamle dine data på internettet

Sådan får du vist en rapport om forsøg på at indsamle dine data på internettet:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Fortrolighed afsnittet.
  3. Vælg komponenten Privat browsing, og klik på ikonet Knappen Indstillinger.

Dette åbner vinduet Indstillinger for Privat browsing.

Hvis komponenten er deaktiveret, skal du aktivere den ved at indstille kontakten i den øverste del af vinduet til Til.

Vinduet viser en konsolideret rapport med oplysninger om forsøg på at indsamle data fra din onlineaktivitet.

Du kan også få vist rapporten om dataindsamlingsforsøg i en browser eller i rapporten om programmets ydeevne.